Pi pendang !
Friday, November 19 • 8:46 PM • 0 comments
hoho...mcm2 aku bli kelmarin kat pendang ... jacket, novel, 2 keychain..1 utk aku 1 lagi utk afifah...pastu bli air...aiyoyo..time nk bli jacket tu payah skit..jenuh jalan pi cari mak aku nk minx duit nk bli jacket tu...aku jln pi sampai hujung..siot tol... mak aku x dak pon...rupa2nya dia dok hujung blah satu lagi...ADESS ! tpi nasib baik aku x pkai kasut tggi yg bleh buat kaki aku mcm nak TERCAbUt tu! aku pkai kasut sneakers LOL.. dan akhirnya kakak aku pi pggil mak aku..hoho...x sia2...ingatkan mak aku x mau bli..tpi dia bli jgak..LOL !


                                                      tehehehe...jacket kelabu hitam .. LOL !   

hoho....waktu pi bli keychain tu...mluat gilos...dah la panas ! jurujual tu pun lambat sgguh buat kerja...Last skali aku decided utk pilih huruf dan bli and then blah...balik umah pengasuh adik beradik aku ...aku lekat sendiri huruf tu..kan senang ! aiyok .. 0.0" .. dripada nk suruh org tu lekatkan baik aku lekat sendiri... haha..pastu aku bleh hias sendiri...tehehehehehe...


                                                     Love it so much ! .. kenangan dowh...

                                               hhohohoho...keychain pon berposing dowh!



                                                                       BackLight !


                                                                      Shining! shining !

                                                                       Shadowwww

toink toink...yg bku novel tu bla bla ja lah...x tau nk bca ka tidak bku tu ... =P !!
tehehehehe...terok aku ni ...ADESS...insha allah aku bca cuti bulan Disember ni ! ... AMIN ..!

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa