I want Grand Piano , mom :|
Wednesday, April 27 • 6:42 AM • 0 comments

I want that grand piano :D . Kalau la mak aku nk beli an . Aku bkannya takdak piano tapi piano aku yg beginner punya , mana puaih :( . Keys dia pun bkannya ckup , mak aku beli tu pun utk aku practise . Nahaaaii . Dah dapat piano satu tu pun kira ok la , ni nak yg better lagi , hoho , kesah ? :P . Nahaqaaam , grand piano tu aku sndiri tktau harga dia , tapi mahaii kot . Tapi aku tringin . lol . Tkpa nnt aku besaq , aku tarok duit byk2 , boleh la beli , hoho .

Lebih kurang tiap2 hari dok tekan2 piano hat tk sberapa tu . Teringin nak main lagu river flows in you dri awai sampai habih , tapi haraaam dak , tak reti main T______T . tkdak sapa nak ajaq . Kesian aku kan ?

okaaaaay , tu jaa , kalau hampa baik , derma la duit skit :P

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa