tak ska ujiaaan
Thursday, April 7 • 6:24 AM • 0 comments

arghh , tak best gilaaa . tadi ujian BM , BI , and yg paling "senang" MATH , wooo , cabaran kot . dah la aku tk paham apa ckgu ajaq tu , ckgu tu ajaq cepat sgt , LCM HCM bnatang pa . >.< , harap2 tak dpt markah trok2 . BM tdi , derr , boleh tahan , BI pon boleh laa . tapi tk pasai2 tadi teacher BI lalu waktu balik tu , OMG , she said  

         Teacher  : Ha ! anak2 ku , nak kena dgn sye , past tense smua salah ! ade 2-3 org je yg btol        smua .         
         Me         : Lek luu teacher ..
         Awatif    : AHEHEHE , saya buat btoii , haha .
         Teacher  : awatif , kmu byk salah . (ok je)
wooh , omg omg , pleasee la , aku tknak dpt B :| ,  and aku rsa math mmg confirm tak dpt A -__________- , 
hehe , kini saya mau cita apa jadi di sekola . well2 , tadi aku sampai skolah , tgk2 kwn2 tk sampai lgi , booo , aku pon tggu la dlm seminit , aku bkan leh tahan , so aku pun prgi bilik mak awatif , sampai dpan pintu , awatif kata "ha , masuk2 ." , cis , dia dok tgh susun kertas BI bdak form 3 . dah aku masuk tu mmg kena tolong gak ah , tapi sir redza kata "khairunnisa rehat2 dulu , satgi buat" , wohooo , haha. aku dok senyap ja la , pastu aku buat susun2 page , sir redza dah nak kluar , ada kelas kot , sir kata "thank u khairunnisa.." , aku xtau nk jawab pa o.O . dua kali dia ckp cemtu sbelum dia kluaq . 
pastu2 , syahirah mai depan pintu , ok dia mai ni mmg rancak. dia pon tolong2 gak , awatif dok saja dulu , sbb dia tukang stapler -_____- , dushh , dia dok keja buat hingaq ja , otak dah la warna biru , kih3 , depa dua mmg . cehh , aku pon 2x5 kotttt . dak aih dak aih . pastu2 , awatif pi kat pintu , aku dgr dia pggil "aimiiiiiiiii , aimiiiiiiiiiii" , mcm org sja nak pekena tu . pggil2 pastu hilang . pastu dia dok pggil2 , tiba2 dia kata "wehh aimi mai aimi mai (smbunyi kt lgsir2 tmpat tgk tv) , wehh yun , syahirah , cepat smunyi , aimi maii sini " , aku pun lari cepat2 , dgn kertass2 kat tgn , bhaha . tgk2 aimi tk mai pun -___- , aku tabo gak awatif ni , pastu syahirah ikut awatif pi kt pintu tu , pggil aimi , syahirah kata "weeehh3 , dia mai dia maiiii , lari2 " , time tu aku nk gelak , sbb depa lari , awatif tgh pgang cawan , tumpah air tu straight kena tudung , padahaii syahirah tipu ja , org tu bkan mai pun , bhaha .
pastu tdi , time org takdak , kami 4 org nk turun pi surau , smbil dok jalan depan kelaih , awatif pi kcau org , dia kata "woooooyyyyy " kt abg kantin tu , abg kantin tu pun cari arh mai mana org kata woy tu , pastu dia tgk arah kami , tunduk truihh . nasebb mka aku tk nampak sbb bumbung cover , abg tu tgk mmg lama , tk tau nk lari mana , pi masuk kelaihh , hahaha , aku rsa pi buat camtu mmg bodo kot . 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa