Wednesday, May 11 • 7:00 AM • 0 comments
Aku tahu , sampai bila2 pun aku tkkan pernah dpat dia . Never . Walau aku usaha seteruk mana pon , dia tkkan pernah pndang aku . Semalam , aku bkak profile dia and mmg aku terkejut bila tgk bnda yg tertulis dan terpampang dpan mata aku . Tak sgka , aku ingat nama sekolah tu main2 ja , tapi bila aku teringat balik , petang kelmarin , bwah meja aku , dude . aku tkleh bgitau bab ni . Lgi satu , dah lama aku tk nampak dia kt sekolah . Hati aku berdebaq debaq , aku risau apa yg aku fikir ni btol . Dalam ingatan ni mmg aku takut dia pindah . Aku ngaku , air mata aku keluaq berjela jela . Terok dak , padahai bkannya confirm btoi ka dak . Tapi dah aku sebak weh . Last2 aku ngantuk , aku pi tidoq . Esok tu , aku pi skolah , betapa susahnya aku nak senyum . Aku truih ckp kat syahirah , "syahiraaaa , aku rasa ****** pindah :("
syahirah : awat ?
aku : hang ingat dak , kita dah lama tk nampak dia , pastu semalam aku tgk profile dia , nma sekolah dia changed weh , pastu bwah mejaa weh !
Syahirah : ha betoi , alala , yuuun jgn sedih .
Aku : -xkataapa- .
Syahirah : sedihnya dgr , yun...yun jgn teriak yun...cari ja yg laen
Aku : tkpa la :( .
 Syahirah : apa kata yun pi la sekolah dia tu , yun pindah pi sekolah dgn dia ! pastu yun dok satu kelaih dgn dia ! yun boleh jumpak dia !
Aku : hang ingat umoq sama ka ? -.- .
And more conversation .

Sekarang aku sedar mmg aku tk akan jumpak dia lagi . omg , why dont you come back ? :| Ye la , kwn2 aku asyik ckp aku ni macam org putuih cinta ja -.- . Fine . And depa slalu kata "yun nak nangis" , hampa aih , aku bkan nangis pon la . Aku tk tahan weh , baru dua bulan ja aku kenai dia , tiba2 dia dah tkdak kat skolah ni . GONE ! mcm mana aku tk sediss . Thanks to syahirah sbb dia buat aku happy dgn bagi pinjam kat aku dia punya kotak pensil kucing tu , konon2nya suroh aku anggap kucing tu sbg 'org tu' .

That's all,  aku tkdak mood nak sembang gila2 dgn org dah . Tkdak mood nak melawak .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa