Roller Skate ♥
Sunday, May 1 • 3:27 AM • 0 comments

Mak aku gerak pkol 11 pagi , pastu ajak pi aloq staq . Katanya nak pi main roller skates. Aku mengeliat dlu , bru pi amik tuala nak pi mandi . hoho .
Time sampai kt skating infinity tu , tk sabaq nk main . oke , ni bukan first time aku main skating2 ni , dah byk kali tapi aku tetap syiok . LOL . Lepaih byaq , pi amik kasut roda . omg , busuk gila >.< . Tahan ja la . Tapi an mak aku bwak febriz XD . Sembuq skit la kat kasut tu . And then dah pkai kasut tu ketat2 , time nak bgun ni payah , takut jatuh . Kalau jatuh buat malu ja ;o . aku bangun je la sambil pgang dinding . Mak aku dgn abg2 aku dah pi main dah , aku dgn kakak ja dok kat krusi lagi .
Aku try step in , disebabkan lama tak main , jadi lupa la mcm mna nak main kan . Aku tgk makin lama makin ramai budak laki , aku jdi tkdak mood nk main -.- . Rimaaaih weeh . Tapi aku ignore dah la .
Lama2 , aku penat main , dah la baru gear 1 so aku duduk sat kat lantai tu . Cehh , rileks arh , duduk ataih lantai tu mcm duduk ataih karpet XD . Lepastu , mak ajak makan pastu solat asaq . Then kami pi la makan , aku makan maggi tomyam , sedap kot . Pastu pi sambung main balik .
Sambung main , org lain pulak ada . Yang aku tgk ni , pasangan ni sweet gila . Laki dgn pompuan tu skating sama2 . Pastu depa main kejaq2 -.- , seriyau aku tgk , tapi depa tak jatuh . Pasangan yg terer main lah katakan . Aku tgk depa sweet ♥ . Pastu aku main , mula2 aku mmg tk reti main kaki kiri , bila kaih ja kaki kiri , memang nak jatuh -.- . Tapi aku try practise byk kali . Lama2 boleh la jugak . Pastu aku try main tgh2 , tiba2 abg aku mai habaq mcm mna nak main , aku pun try , lama2 boleh main mcm depa :D Bila dah syiok tu kan , aku dok keja round byk kali tk henti la . Jatuh brapa kali tatauu . Mak aku kata "bila dah petang ni bru la nak pandai main" , memang btoi pon :P
Habaq kt hampa , skating mmg best ♥ Bukannya slalu aku boleh main . Dulu ice skating kat KL , sejuk syiok arh . Tapi kat kedah ni tkdak ice skate kot , yg ada pun roller skate ja aku tau .
Dah dah , aku penat tulehh . Bye-bye ☺ 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa