Owl City Honey And The Bee
Sunday, June 19 • 5:34 AM • 0 comments

I'm in love with this song and the person who gave me the link of this song . Eh sat ! sori aku demam -.- . Aku tk main2 , aku memang tgh demam lha . Tu la orang demam tulis pelik2 . Tapi mungkin org demam mcm aku ni tulis perkara yg betul . Aku rasa mcm tkdak suara je ni :{ Batuk tk habis , sakit tekak aku tau dak . Aku mcm nak gila dduk kt skolah tadi T___T , merana hidupku . Aku memang susah gila nak tidoq sebab pernafasan aku terlalu luas , kalian pahamkah apa aku tulis ni -.- . Ok2 back to the song , aku memang inlove kt lagu ni . Aku suka bila Breanne Duren tu nyanyi dgn Adam Young :D , aku suka suara Breanne sbb suara dia cumell mcm budak2 . Oyeah . Aku nak download lagu ni kat Ares but hell yeah , problem pulak . Cam babeng . Tkpa2 , aku sabaq , nnt masuklah lagu ni dalam phone aku . Ok tu ja aku nak heboh . Babai .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa