Nah padan muka kt hang jugak Safwan . Hang pandai2 la pujuk dia , muahaha .
Nahhh syiok . Don't take it serious la weh . Aku tau dia testing -.- , sepak kot . Nak buat merajuk pun , dia jugak yg mula call aku . HAHA . Untung lha gelpren hang tk kuat merajuk safwan . And yesss , kelmarin macam barua kt sekolah . Walaupun muka aku masih happy , awatif dgn syiera gelak2 sebab nk tgelak tgk ustaz marah pelik mcm tk jadi , walaupun aku ikut hampa gelak sekali , tk bermakna hati aku ni masih gembira time tu . Hmpa buleh la hepi lagi sebab hampa tk kena . Aku balik sekolah teruih masuk bilik , tiba2 ada org call . Aku happy truih "ksoul" call :D HAHA . And semalam aku gunakan masa yg ada utk edit gamba . Teringin edit gamba Imvu bagi nampak style . So aku try , and di bawah sini anda boleh lihat hasilnya .

Tk sberapa , aku nak kasi unik lain kali . I should try again
Ini aku edit guna Photo Pos pro , komp aku ni dah kene reset , tkde la Photoshop kesayangan aku tu . Aku tk reti nak download photoshop , download xinxin photo editor tau ar . Klau gune PhotoScape sekadar edit2  biasa , kelebihan dia mungkin sebab boleh buat bayangan gamba lain . Huaaa , otak aku buntu skit semalam , yg tu je aku ingat nak buat . Muehehe .

Ok lha , aku nak pi mandi der , ni la trend , pkol 4 baru nak mandi , Hehe .

OLDNEW
Wednesday, June 29 • 1:09 AM • 0 comments
Shit -.- , sakit hati gila cakap dgn hang . Cakap pelik2 . Macam barua -.- . Menyesai teguq hang kt fb . Ikut hati punya pasai la ni . Tobat tk teguq lain kali . Baik aku layan Imvu . Yg awatif ni pulakk , mentang2 dapat safwan free , buat pala heh . Dekat Safwan tulih sayang , dekat aku tulis woi , sepak satgi kot . Kesian gak aku tgk dia asyik jeles aku comment dgn Safwan , HAHA .

Nah padan muka kt hang jugak Safwan . Hang pandai2 la pujuk dia , muahaha .
Nahhh syiok . Don't take it serious la weh . Aku tau dia testing -.- , sepak kot . Nak buat merajuk pun , dia jugak yg mula call aku . HAHA . Untung lha gelpren hang tk kuat merajuk safwan . And yesss , kelmarin macam barua kt sekolah . Walaupun muka aku masih happy , awatif dgn syiera gelak2 sebab nk tgelak tgk ustaz marah pelik mcm tk jadi , walaupun aku ikut hampa gelak sekali , tk bermakna hati aku ni masih gembira time tu . Hmpa buleh la hepi lagi sebab hampa tk kena . Aku balik sekolah teruih masuk bilik , tiba2 ada org call . Aku happy truih "ksoul" call :D HAHA . And semalam aku gunakan masa yg ada utk edit gamba . Teringin edit gamba Imvu bagi nampak style . So aku try , and di bawah sini anda boleh lihat hasilnya .

Tk sberapa , aku nak kasi unik lain kali . I should try again
Ini aku edit guna Photo Pos pro , komp aku ni dah kene reset , tkde la Photoshop kesayangan aku tu . Aku tk reti nak download photoshop , download xinxin photo editor tau ar . Klau gune PhotoScape sekadar edit2  biasa , kelebihan dia mungkin sebab boleh buat bayangan gamba lain . Huaaa , otak aku buntu skit semalam , yg tu je aku ingat nak buat . Muehehe .

Ok lha , aku nak pi mandi der , ni la trend , pkol 4 baru nak mandi , Hehe .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa