Wednesday, June 8 • 1:08 AM • 0 comments
Shittttt lha weh . Tiba2 pulak komputer ni buat hal , kan kena reset -.- Aku menyampah btoi . Seeee , banyak benda2 yg aku download dah takdak , it's gone . Everything yg aku bookmarks pun tkdak la , hampeh btoi . Mampoih gak aku nak cari balik web2 yg dah dibookmark . But sokay , it's not important anymore -.- At least yg best2 tu boleh download and install dgn cepat . Contoh IMVU , HAHA . Btoi pa . Aku jadikan gamba domokun sebagai wallpaper kat desktop , HAHA , dah abang aku tak tukaq , so aku yg tukarkan .

Serius aku boring cuti ni . Aku syiok tgk Raja Lawak , HAHA ! Tkdak la boring sgt , naseb arh movie ada . Crita Princess Protection Program best lha , it's like having a true friends in our life , and aku teringat kat seseorang yg paling aku rapat , the bestfriend that I ever had in my life , the only one who really understand me , the only friend who'd do anything for me , it is Afifah Munawarah , dia pandai jaga hati aku and betapa baiknya hati dia sebab dia pinjamkan basikal dia kat aku supaya aku boleh balik rumah dgn selamat  dia kata "kalau hang jalan kaki , nanti senang la org nak culik hang , dia "koupppp" hang truih , tapi kalau hang naik basikal , dia nak amik hang camna klau hg dok atas basikal , naik basikal lagi selamat kan" , sungguh aku terharu :"> tak sgka dia amik berat kat aku XD . Aku bersyukur sebab dapat kawan sebaik dia .

And something that really bad about me is , aku langsung tak sentuh keja sekolah aku lagi , damn , rajin gilea .
Ignore it okay .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa