Wednesday, July 20 • 6:56 AM • 0 comments
Aku tk tau brapa kali dah cikgu2 yg mgajar kelas aku teguq aku dgn geng aku . Ada cikgu marah pastu kata kami 3 org suka merayau , ada yg kata kami masuk kelaih lambat , ada yg kata kami buat kerja cincaii -____- , ada yg kata kami 3 org ketegaq , tkleh dok dekat2 . Mcm cibaiii -.- , tapi mostly ramai cikgu cakap kami suka merayau , kami pi tandaih kot -.- , toek btui . Idk what's going on , who cares . Yessss aku tau , aku kena ubah diri aku . Tapi aku tk rasa aku buat salah pon , time sekolah rendah tkdak la sampai cikgu mgadu terok2 . Tapi sekolah mnengah ni , mcm shittttt , itu tk kena , ini tk kena , peraturan ketat , Okies aku buat2 paham .




Wehhh , aku bangga dpt domokun , wakaka , [eh , tukaq topik lak] , ikut suka hati tok nenek moyang aku la nak tukaq topik pon , my blog , my way . HAHA . Gambaq tu , watever . lol . Aku ada jumpak domokun kecik2 kt asiawalk , warna pink , kuning , koko , biru . Pergh~ , klau aku bwak duit time tu , sahsah aku beli semua warna . Utk koleksi , hihi .

Ok fine, aku stop tulis buat masa ni , Idk nk tulehh apa , fkiranku buntu . Aku blank tau blank *_*
Kbai , malaih nak heboh2 dah .

Kalau cinta jgn kacau , kalau syang tk perlu marah , kalau ikhlas tk minta berbalas

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa