Friday, July 22 • 8:58 AM • 0 comments
Jebon aih , awat dgn budak cibaii tktau malu ni tiba2 kata mcm2 kt aku . Pernah aku cari pasai dgn hang ka weh , tk pernah kan . Pernah aku kutuk hang terok2 ka , tk pernah kan . Pernah ka aku kacau hubungan hang dgn Sara . Tk pernah pun weh . Fck u fck u fck u .


Dasar Zikri gedik ! Tk pasai tulis mcm tu kt aku , naseb aku sabaq lagi . Tapi aku dah panaihh kt dia weh . Mau tk hot , tiba2 mai kata aku mrosakkan hidup dia , dok kata aku bgitau mcm2 kt sara . Dok buat fitnah sorang2 dia la tu -.- , tkdak hal sgt la sampai nak cari pasai dgn aku . Aku kata apa kt awek hang tu , aku chat dgn dia pun dak . Tiba2 buat fitnah , ni aku nak mencarutgilavavi niiiiii . Fck u weh . Aku tau la hang kesah sgt pasai kawan baik hang tu , aku tktau apa niat hang , mgkin hang terasa nak balaih dendam kt aku . Ok finee , hang syg kawan hg tu , so ini yg hang nk balaih kt aku , seriously aku remove kawan baik hang dri hidup aku bukan saja2 nak sakitkan hati dia or watever , tapi aku banyak kali sakit hati dgn kwn hg jebon woi , tambah2 lagi bila dia deactivated fb . Hg dgn kawan hg , dasar -.- . Nk remove aku dri friend , ada aku kesah , hang remove aku , aku blocked hang , aku pro daripada hang . #perasanskjap

Dah ar wey , aku benci org mcm ni . Sekali hang remove aku , tkdak lagi tali yg akan bersambung supaya aku kawan dgn lu balik , bro . Bye , aku nk tidoq . Grrrr


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa