JIKA ANDA TK SUKA , SILALAH KUTUK AKU SBB MAIN GAME NI , KLAU RASA DOSA SBB KUTUK AKU , PI TAUBAT  LA WEH 


Aku tktau nak tulis apa lgi . Boring siot -.- , Okies , Gudbai all ♥

OLDNEW
Thursday, July 14 • 11:41 PM • 0 comments
Wooo , aku teruja dapat tengok Sheikh Muszaphar Shukor , hensemm gilhosss . Beruntung gila isteri dia . Derrrr , who cares ? Rugi tk bawak camera , tapi nak buat genaa , pi tu pun pi selamber gitu je bro . Hari Ustazah tanya sapa nak pi Dewan Jitra , hari tu jugak smua pi naik bas . Aku excited kot -.- . Aku nk crita kat mak aku tapi mak aku asyik bz . So malas aku nk crita kt dia , just say gudbhai .

Semalam time kelas BI , Awatif tkmai . Tinggai aku Syiera dgn Umi . Yg tk bestnya kami dipisahkan , sampai hatimu teacher , (Cehh , palaa ) . Ok fine , teacher suroh Umi dgn Syiera dok kt tempat duduk lain , depa lemah sikit ja . Aku dok sorang2 , yesss , buat kerja BI tu sorang2 naahh -.- . Nasebblah senang ja , Muahaha . Aku bukan bodo pun tapi tklah pandai pun . lol . Then habis buat kerja aku hantaq buku kt teacher , teacher mai2 tanya , "Eh , tulisan sape ni ??" , aku kecut dah , aku just jawab "tulisan saya la teacher..." , and guess what my teacher said "macam tulisan orang tua , dia bersambung-sambung , tulisan saya pun bulat2 je" , dalam hati aku ni dok cakap "Okay -.- " . Aku tktau sejak bila aku belajaq buat tulisan bersambung-sambung cemtu . Seingat aku , aku terikut ikut tulisan kakak aku . Hihihi , ke mana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi . Time kt kelas , Hanis kata , "kesian hampa 3 org , sunyi noh Awatif tkdak" , "memang sunyi pon , sebab dia yg paling hingaq sekali kt sini"

Cakap pasai sunyi , phone aku dah 2 hari sunyi , bdak kelolo tu dah 2 hari tk call aku , mesej lagi la tkdak . Aku heqan btui , selalunya tiap2 malam dia call aku , pastu cakap macam2 , suroh on IM kt fesbuk la , suroh call dia balik la . Sampai aku jadi boring dia asyik call aku tiap2 malam , tapi baru aku sedaq , 2 hari dia tk call aku , aku dah rindu~ , booo , tk kesian pun -.- . "Time together is just never quite enough" , opps , terjiwang , sorry brader/sister . Muahaha .

And tk lupa , ni gamba imvu yg aku reka .

JIKA ANDA TK SUKA , SILALAH KUTUK AKU SBB MAIN GAME NI , KLAU RASA DOSA SBB KUTUK AKU , PI TAUBAT  LA WEH 


Aku tktau nak tulis apa lgi . Boring siot -.- , Okies , Gudbai all ♥

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa