Ni laa Wan , yg buat peacee tu (Y) gadiss ayuu , yang belakang tu Umi  .
 
Ni dia budakk ni , syiera , dia keja dok main henset orang , HAHAH
Guess what , aku kena berlakon watak lelaki , namanya Zali . Zali adalah hero dalam drama "Surat Untuk Ina" , perghh , aku nak kena ngorat Wan pulakk arh dalam drama tu , ok cemni ,

Zali watak utama dalam drama ni . Zali nak berkawan baik dgn pengawas bernama Zalina (Wan) , so dia dgn kawan2 dia bincang macam mana nak berkenalan dgn Zalina , depa rancang utk letak surat bawah meja Zalina . Surat warna pink tauu , HAHA , ok watever . Pastu letak2 , urghh , zalina mengadu kat cikgu disiplin . Damn it , cikgu disiplin syak yg Zali buat kerja tu , cikgu suroh Zali tulis nama dan alamat dkat papan putih . Didapati tulisannya sama dgn tulisan dalam surat Zalina tu . Wahaha , apa lagi , kantoii ar ! Kbai , malaih nak cerita dah pasai drama ni . Hampa baca lah buku Kasut Kelopak Jantung .


Aku suka dapat watak mcm Zali tu sbb dia mcm steady jar ~ Tapi masalahnya Zali tu watak utama , aku rasa agak , urm agak apa ar, tktau arh  . Kalau boleh tu aku nak la watak biasa2 . lol . Apa2 pun bersyukur ar weh . First2 dapat watak tu , mmg aku excited arh , tapi lama2 , aku rasa macam tkmau berlakon dah , aku fed up , penat nak berlatih cara cakap , gaya , intonansi , serupa org nak mampoih . Aku rasa macam tkmau buat ja drama ni . Tapi semangat tu naik balikk sbb aku happy ;) Don't worry , be happy . 

Ni larh , pi rumah wan bkan berlatih pon tapi dok amik gambaq , sampai depan rumah org pon boleh jadi background , buat muka tk malu mmg arh . haha . 


Rumput ni pon nakkk amik jugakk , bagi pii 

Yeahhh (Y)


tk mcam kanak2 ribena pon kan ?


Aku baru keluaq dari terowong biru tu ja , serupa nak jatuh dah keluaq2 tu .

pintu pagaq rumah org ni lawaaa , HAHA .




Depa dua nii mmg tkleh pisahh kott :')

Candid doee

Aku terasa mcm aku ni boyfriend Umi, HAHAH XD

Ni aku tertekan button , teruih dapat gambaq ni ;)


BFF ♥

Mak aku amik 3 org kawan aku pi rumah Wan , first Hanis , pstu Umi , pstu syiera yg pkai baju kurung biru tu :) , kesian kt mak aku en ? aku tkmau suroh dia amik ramai2 dah lepaih nii ;'/

Tara mak aku sampai dah pon , sempat amik lagii , #gambarlastt .


OLDNEW
;)
Saturday, September 17 • 9:15 PM • 0 comments
Weewwitt ;) Best lah kelmarin pegi rumah wan . Cadangnya nak berlatih drama , cara cakap berlatih dah tapi gaya tkdak , kesian en ? Tapi malangnya 3 org tk datang , camna nak buat tk ckup org . Kami yg mai ni pon tkdak idea . Umi dgn syiera ajakk aku keluar , umi kata dia nak ajak aku pi taman kat depan rumah Wan , HAHA , aku pon dgn steadynya kata nak keluaq amik gambaq .


Ni laa Wan , yg buat peacee tu (Y) gadiss ayuu , yang belakang tu Umi  .
 
Ni dia budakk ni , syiera , dia keja dok main henset orang , HAHAH
Guess what , aku kena berlakon watak lelaki , namanya Zali . Zali adalah hero dalam drama "Surat Untuk Ina" , perghh , aku nak kena ngorat Wan pulakk arh dalam drama tu , ok cemni ,

Zali watak utama dalam drama ni . Zali nak berkawan baik dgn pengawas bernama Zalina (Wan) , so dia dgn kawan2 dia bincang macam mana nak berkenalan dgn Zalina , depa rancang utk letak surat bawah meja Zalina . Surat warna pink tauu , HAHA , ok watever . Pastu letak2 , urghh , zalina mengadu kat cikgu disiplin . Damn it , cikgu disiplin syak yg Zali buat kerja tu , cikgu suroh Zali tulis nama dan alamat dkat papan putih . Didapati tulisannya sama dgn tulisan dalam surat Zalina tu . Wahaha , apa lagi , kantoii ar ! Kbai , malaih nak cerita dah pasai drama ni . Hampa baca lah buku Kasut Kelopak Jantung .


Aku suka dapat watak mcm Zali tu sbb dia mcm steady jar ~ Tapi masalahnya Zali tu watak utama , aku rasa agak , urm agak apa ar, tktau arh  . Kalau boleh tu aku nak la watak biasa2 . lol . Apa2 pun bersyukur ar weh . First2 dapat watak tu , mmg aku excited arh , tapi lama2 , aku rasa macam tkmau berlakon dah , aku fed up , penat nak berlatih cara cakap , gaya , intonansi , serupa org nak mampoih . Aku rasa macam tkmau buat ja drama ni . Tapi semangat tu naik balikk sbb aku happy ;) Don't worry , be happy . 

Ni larh , pi rumah wan bkan berlatih pon tapi dok amik gambaq , sampai depan rumah org pon boleh jadi background , buat muka tk malu mmg arh . haha . 


Rumput ni pon nakkk amik jugakk , bagi pii 

Yeahhh (Y)


tk mcam kanak2 ribena pon kan ?


Aku baru keluaq dari terowong biru tu ja , serupa nak jatuh dah keluaq2 tu .

pintu pagaq rumah org ni lawaaa , HAHA .




Depa dua nii mmg tkleh pisahh kott :')

Candid doee

Aku terasa mcm aku ni boyfriend Umi, HAHAH XD

Ni aku tertekan button , teruih dapat gambaq ni ;)


BFF ♥

Mak aku amik 3 org kawan aku pi rumah Wan , first Hanis , pstu Umi , pstu syiera yg pkai baju kurung biru tu :) , kesian kt mak aku en ? aku tkmau suroh dia amik ramai2 dah lepaih nii ;'/

Tara mak aku sampai dah pon , sempat amik lagii , #gambarlastt .


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa