:)
Tuesday, October 25 • 9:59 PM • 0 comments
Tumblr_lc1y7siq8z1qz76g8o1_500_large

Be strong . Byk ujian yg datang kebelakangan ni . Mood aku pon tk berapa btul . Skejap happy skejap badmood skejap happy skejap badmood . Aku mula lah nak tension , aku sakit kepala dah . Tudiaa la , pikiaq byk sgt , ce rilexx skett . Serabut kepala otak aku . Masalah selalu ada . Selesai satu , mai lagi satu masalah . Walaweeyyy -.-

Final exam nk dekat dah , otak aku dok serabut lagi . Genaa niii . Satgi tk lulus final exam , nayaaa -__- . Aku aku aku bangga siott sbb tadi dapat bangun awaii pada hari cutii without any alarm clock , hohoqq . Bangun pkoi 9.10 . Keliaaa , selalu dok bangun pkoi 1 . Ish3 -.- , haha . Steady la bruhhh . Bangun2 tadi siap amik tuala , mandi teruihh . Tau pasaipa aku gagah sgt nak bangun -.- The answer is sbb aku tk tahan dgn rambut aku yg serabut dah tuu , aku nak mandi , nak basuh rambut ! Bilikk aku panaih siot . Kipas seloooww . Tu buat aku tk tahan . Kalau tidoq kt bilik mak aku , perghh , pkoi 1 baru bangun bruhh . haha . Sejukk nyaman seleseee ;P . Gedikk kbai . haha .

296380_2464897298978_1148610851_2979558_2056241228_n_large

Alaaa , dok ingat nk pi jalan2 dgn kawan aku hari ni , nampak tk boleh kerana bondaku kelihatan sibukk . Shiutttt larh . Saya sgt boring duduk di rumah , online , makan , online , makan . Apaa nii ! Saya ingin ambil angin :3 . Saya mahu beli kasut yg baru , saya mahu beli jam , saya saya sayaa rasa saya nak pegi belajar menjahit lahh . Alamakkk , teringat pasal belajar , saya ingin sambung belajar laa U.U . No no bukan belajar kt U tu . Ini sambung belajar main piano , ting ting ting tonnnnnn . Saya nak sambung belajar melukis dan mewarna jugaaa . Mamaaaa , please send me to the class . Rindu gila nk sentuh piano yg mahal tu . hahaha . buat terokk sat . Aku nak pi sampai last gred , tapi nampaknya setahun lagi baru boleh habis gred kot . Kalau boleh , tahun depan , aku nak mintak mak aku hantaq aku pi kelas piano setiap minggu . hari Jumaat . Aku nak jadi expert :| , bila boleh ar ? Aku teringin gegila nak mainkan River Flows In You mcm Yiruma .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa