by - Edward .

Haha , apa hal lah aku letak gambar tulisan2 tu eh ? Eii , baik2 sikit , tu kata2 pontianak hensem la , haha . Yeyeahh , saja buat post ni nak habaq aku baru lepaih habih tgk Twilight Saga Eclipse . Haha bengongnyaa , kot la nak kata habih tgk sampai breaking dawn dah :3 Wakaka , biaq la aku mampuu : P

Alaaa , Eclipse tk berapa menarik . Tu buat aku rasa lagi teringin nak tgk New Moon :3 Pastu tgk Breaking dondon pulakk , haha . Nii dok tgh download New Moon lerr , haieeee , aku rasa tunggu sebulan baru habih download tuh -.- Nyampaah tgk percent download tu , nak habaq brapa percent kt hampa smua lagi menyampah . Pi masuk tong sampah la . #buatterok -.-

Okay dear , sampai di sini sahaja yakkk , babaii : )

" I'll be back soon you won't have time to miss me. Look after my heart - I've left it with you.


OLDNEW
Saturday, October 15 • 7:27 AM • 0 comments
by - Edward .

Haha , apa hal lah aku letak gambar tulisan2 tu eh ? Eii , baik2 sikit , tu kata2 pontianak hensem la , haha . Yeyeahh , saja buat post ni nak habaq aku baru lepaih habih tgk Twilight Saga Eclipse . Haha bengongnyaa , kot la nak kata habih tgk sampai breaking dawn dah :3 Wakaka , biaq la aku mampuu : P

Alaaa , Eclipse tk berapa menarik . Tu buat aku rasa lagi teringin nak tgk New Moon :3 Pastu tgk Breaking dondon pulakk , haha . Nii dok tgh download New Moon lerr , haieeee , aku rasa tunggu sebulan baru habih download tuh -.- Nyampaah tgk percent download tu , nak habaq brapa percent kt hampa smua lagi menyampah . Pi masuk tong sampah la . #buatterok -.-

Okay dear , sampai di sini sahaja yakkk , babaii : )

" I'll be back soon you won't have time to miss me. Look after my heart - I've left it with you.


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa