Kokurikulum Day !
Thursday, October 20 • 8:30 AM • 1 comments
-Kokurikulum Day!-





Ohgoshh , meluat gila , tadi pagi , masuk2 pagaq ja teruih gelabah sbb nampak PK petang dgn Pak Ya (guru disiplin) . Perghh , tau dak apahal aku gelabah ? Haha , ni laa , aku bawak phone , haram tk silence pon , lupakk weh ! arh , punya la cepat jalan , takut phone bunyi , mana tau satgi kot Awatif call ka , haieee . Hat tu tkpa lagi weh ! Tadiii , time perasmian tunggu Yang Berhormat nak masuk sekolah , dok resah gak arh , kelam kabut . Dok ingat phone silence dah -___- , mai ngendap2 sikit dlm poket , sial ! Tk silent pownnn :3 . Aku nak pi dok tempat lain takut terlepaih pulakk si Yang Berhormat tu satgi . Aku bukan apaa , takot phone terbunyi time Yang Berhormat tu lalu depan aku ja , aku malu habihh katop muka tk bukak dah ar kalau camtu . Tapi lega rasanya , bila dah selesaiii , hohokkk .



Pagi tadi mmg ngantuk gilaa , aku nguap berapa kali tatiawww . Tu laa , dok kawad pagi petang , dah la tidoq lewat2 . Dah la aku pi join kawad pengakap tu last2 minit . Walaweehh , ikut hati lah kan , mmg aku tkmau masuk kawad pon , tk suka dan tk retiii , tkdak mood der . Tapi dah kesian dan aku kesian kt diri aku , ya la kan kesian kat pasukan pengakap sbb tk ckup org , kesian kat diri aku sbb kalau aku tk masuk , satgi depa marah dan benci aku pulakkk . Tapi kan , aku rasa seronok lah kawad , hohoqq . Yg paling buat aku syok nak kawad tu sbb formasi , haha . Part yang aku suka time kawad is "Tukar Langkah" , haha . Tatiaww pasaipa aku suka time tukar langkah xD . Kalau part pusing belakang aku gagap wehh :/ , huhu , tk kesian pownn -__- .

- Waktu Balik -




I balik dgn kawann yg I sayang laa :P , si dia yang seronok aku kacauu dan buat lawak . Yang sentiasa melayan kerenah aku yang suka buat terok bila dok dgn dia , Hahaha . Si dia tu Umi Qurratu' Ain' Adani laa , woaaa panjang dan sedap nama dia : D . Aku kalau dok dgn Umi , macam2 boleh jadi kot . Dia jenis buat lawak selamber doee . Ok here's the stupid thing about me -___- ,

Umi mintak phone aku , aku pon bagi la , pastu dia dok tgk contact name , and macam2 doee . Umi bawak keluaq coklat lolipop yang berbentuk love , perghh , mana terliur pon . Aku pon gagahh dok mintak lolipop lagi satu kt Umi , last2 Umi bagi , muahhh xD . Umi dok makan lolipop tu dgn comotnya , haha . Aku pon nak amik la gambaq dia tgh mkn terok2 tu .

Aku : Haha , meh aku nak amik gambaq hang dok makan coklat tu , pastu aku boh lam fesbuk , muahaha . (sambil seluk tangan dlm poket nak amik phone)
Umi : Hang nak amik gambaq pakai apa ? (ayat serupa perli)
Aku : Ait ? Arghhhhh ! Shittt (terlompat-lompat geram) , lupa phone aku ada kt hang ! Adoiii >,<
Umi : Hang laaah , tk sampai sejam lupa dah .
Aku : Haha , tudiaa aku dok seluk2 poket padahai phone ada kt hang -.-
Umi : Tuu aku heran hang nak amik apaa , phone hang ada kt aku , haha .

HAHA , mcm apa lagi , aku memory full doee , hahaha . Tadi hat aku tk larat gelakk , time aku suroh umi lambaii dkt dua org budak laki yg tidak dikenali tapi yg pasti mmg dia budak SMJ la . Aku suroh umi lambai , umi lambai sungguh . aku gelak gila2 . Pastu baru tauu yang umi lambai arah depa tapi tgk arah lain . Tu pon jadi laaa , hahaha . Tunggu mak aku setengah jam , sambil2 tu aku buat kerja gila dgn Umii . Hahaaa mantapp ! Teringin nak tunggu kt gate A dgn Umi lagi <3

"I miss someone , but I know that they don't miss me "

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa