Ku keboringan -__-
Friday, October 14 • 3:25 AM • 0 comments
Tumblr_lsvuo8ttnv1qes20ho1_500_large



Aiiiii , bengangnya aku , tenet hari ni biol semacam , lapaq mampoih . Huhu , boring niii , tu nak post something kt blog . Aku sbenaqnya nak edit blog , kasi up sket la katakan . Tapi masalahnya aku tkdak mood langsung nak cari tutorial menatang pa pokok . Woaaa, gegenya nak edit blog tapi malaih gegila nii , maklumlah al-boring skrg ni . Tatiaww na buat apa . On9 fb pon terasa boring dah , aku off teruih , nobody can disturb me -__- . mau tau ar . Haaa ! baru teringat ar walaaaweh , aku kan nak buat kerja khusus geogg -__- aieee boleh dok gedik dpan komputer . Tapi nk buat kerja khusus tu mmg kena gedik dok depan komputer pon , nak print , cari gambaq , cari maklumat apa smua . Klau tk nak cari maklumat pakai apa , pakai hidung kot . 


Haieee aku ckp macam org mabukk ja kan , haha . And I think this is the worst and the LAST post . Yeahh , the last post . No im just kidding . Eh I'm serious laa , the last post for today , right ? hihi ;) , kbai aku nak buat kejaa , kang kena katok dgn cikgu Mariyah pulakk . 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa