2 short stories :D
Wednesday, November 23 • 6:58 AM • 0 comments
5857623955_57e71cbc52_z_large
About games 

Heheeh ;p , eeee semalam aku main chess dgn sorang kawan aku ni , he's only my cyber buddy . Main chess dkt funorb . Hahhhh , you know what , kami main sampai nk dkt pkol 2 pagi , woaaahh . And , aku kalah byk kali dgn dia ni -,- . Bencii gilaaaa . Hehe , but ! guess what , aku menang time last sekali main ;p mwihihi menang jugak kan akhirnya ^_^ Kalau tk silap aku an 3-1 kot . Dia menang 3 kali , aku ? sekali ja -_- Danggg , kesian la kt akuuuuu :( Kay , dok ingat lagi time main pool dgn dia , aku dok menang ja , hahaha . Kawan tu dok bebai ;p Tapi kalau lawan chess , aku je la yang asyik kalah jawabnya -__-

Tumblr_lum4axhbek1r5d6rvo1_500_large

Talking on the phone

Weyy , tadi kan tadi kan . Kawan aku ni kan , namanya Maisarah , just call her Sara :D Hehe nak cerita niii ;p  Phone aku bunyi , time tu aku dok dlm kereta , pastu aku pon dok selup tangan dlm poket nak amik phone, dapat2 phone , "Sara calling" HAHA , and I was like o.O . Then aku angkat je la , pastu dok sembang2 permulaan , then dia cerita macam2 kat aku . Serius aku syokk gila dgr dia cakap . Ceyhh first time ckp dgn dia on the phone . Woaa , dia cakap laju gila kot , hahaaa aku tk larat gelakk . Suara dia omeyy sangat >,< Aku nak suara comey mcm diaaaa , hahaha ;p Macam2 dia cerita kt aku tadi , 11 minit ja dia cakap weh , tapi rasa mcm byk benda yg dia ckp kt aku . Hahaaa , ishh , silap tk rakam apa dia cakap xD . First time ckp phone dgn dia mcm dah berjuta kali pernah sembang dgn dia , padahai baru lagi . Rasa mcm nak call dia ja , nak sembang lagi , tk puaihhh ni , hahaaaaa xD

Ok ok dahh aku excited lebihh ckp pasai Sara , haha . Dah dah , kena tidoq awai , esok aku nk ikot mak aku pi office diaaaa . tkmau dok rumah sorang2 lagi , sunyiii ;(

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa