Nk kahwin dah , haha :')


And and semalam aku pi Sungai Petani . Bermalam dkt Emerald Puteri Hotel , perghhh aku suka gila bilik ayaq hotel tu . Besaqq , haha , cermin dia luaih pulak tu . Perak2 -.- cermin kt rumah aku kecik2 ja tapi banyak , lul . Tapi malangnya astro tkdak , sengal . Tkpa lah janji selesa sudah . Pastu malam tu keluaq nk pi makan , dkt kedai makan tu ada skrin besaq , crita pasai lif rosak . Ceritanya begini , lif tu rosak sbb salah seorang dlm lif tu bukan org tapi setan , dia yg bagi lif tu rosak . And bila lampu dlm lif tu terpadam , ada sorang akan mati . Setiap kali lampu padam mesti ada sorang yg mati . Masalahnya depa tktau sapa pembunuh tu . Last2 sekali tinggai dua org ja hidup , sorang laki sorang perempuan . Yg peliknya dua2 org dlm lif tu pakat dok takut antara satu sama lain -.- . Tktau yg mana satu pembunuh tu . And then lampu terpadam , omygoshhh :o Pastu pompuan tu terluka , hampir mati . Laki tu terpaku pastu dia cuba nasihat supaya prempuan tu bertahan . Tiba2 seorang perempuan tua yg kononnya dh mati tiba2 bangun . Laki dgn pompuan tu terkejut lol . Rupa-rupanya perempuan tua tu pembunuh dan dia bukan manusia . And blablabla The end . And aku pon rasa agak takut nak naik lif dkt hotel tu . Haha -.- Alhamdulillah aku selamat ja . hahaha . sengal .

Hmm , I really love this song ---> A thousand years - Christina Perri :D Dgr lah , ini lagu dlm movie Twilight Breaking Dawn <3

OLDNEW
:3
Friday, November 4 • 11:54 PM • 0 comments
Tumblr_ltsatupe2g1r2s2p5o1_500_large

Haiii , riangnya hati kan kalau org yg kita rindu dah balik :D hihi . Daripada mood warna merah jadi warna hijau . Mana dak , sebulan kwn tu tkdak . Balik pun sebulan sekali ja , iskkk :/ Aku sebenaqnya teringin sgt jumpak dia ni , huiii . Tktau lah , selalunya apa yg aku ingin sgt2 tu tk dapat . Hancur berderai impian . Lolol . Merapu aih . Hari Khamis tu , dlm hati cuma dok tunggu kwn tu balik ja -.- Lol , don't worry , fikiaq tara mana pon , aku masih boleh lagi jwb soalan periksa . hahaha .
Nk kahwin dah , haha :')


And and semalam aku pi Sungai Petani . Bermalam dkt Emerald Puteri Hotel , perghhh aku suka gila bilik ayaq hotel tu . Besaqq , haha , cermin dia luaih pulak tu . Perak2 -.- cermin kt rumah aku kecik2 ja tapi banyak , lul . Tapi malangnya astro tkdak , sengal . Tkpa lah janji selesa sudah . Pastu malam tu keluaq nk pi makan , dkt kedai makan tu ada skrin besaq , crita pasai lif rosak . Ceritanya begini , lif tu rosak sbb salah seorang dlm lif tu bukan org tapi setan , dia yg bagi lif tu rosak . And bila lampu dlm lif tu terpadam , ada sorang akan mati . Setiap kali lampu padam mesti ada sorang yg mati . Masalahnya depa tktau sapa pembunuh tu . Last2 sekali tinggai dua org ja hidup , sorang laki sorang perempuan . Yg peliknya dua2 org dlm lif tu pakat dok takut antara satu sama lain -.- . Tktau yg mana satu pembunuh tu . And then lampu terpadam , omygoshhh :o Pastu pompuan tu terluka , hampir mati . Laki tu terpaku pastu dia cuba nasihat supaya prempuan tu bertahan . Tiba2 seorang perempuan tua yg kononnya dh mati tiba2 bangun . Laki dgn pompuan tu terkejut lol . Rupa-rupanya perempuan tua tu pembunuh dan dia bukan manusia . And blablabla The end . And aku pon rasa agak takut nak naik lif dkt hotel tu . Haha -.- Alhamdulillah aku selamat ja . hahaha . sengal .

Hmm , I really love this song ---> A thousand years - Christina Perri :D Dgr lah , ini lagu dlm movie Twilight Breaking Dawn <3

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa