Tumblr_lucoftzogq1qcmngio1_500_large
Friend :D

 I've lost a million seconds of happiness last night , keliaaa . Now I need to smile and act like this thing never happen in my life . Tapi tadi adalah saat2 terakhir kami bertiga bersahabat . Ada jugak la perasaan sedih time nak mintak maaf tu . Rasa nak teriak pon ada -_- , eh eh buat drama pulak , blah laa . haha :p Kwn tu dh mula sedaq , and and aku tk rasa dia sedih sbb terpaksa berpisah dgn kami dua , tapi dia sedih sbb dia terpaksa berpisah dgn org yg dia suka . Betol lah kan ? Tapi bila aku tanya mcm tu kt dia , dia nafikan . Menyampaaaaaah I ~ lol . 

Ya laaa , mana lah tau dia sanggup lupa kawan dia just sbb org yg dia suka ? Kalau dh suka dkt org tu , sampai kawan terabai weh . Perasaan kawan tk kira dah . Kawan ni lah yg dia kenai dulu2 , kawan ni lah yg bagi hang kenai dgn kwn baik aku . Aku yg bagitau fesbuk hang dkt kawan aku . Aku lah yg memperkenalkan hampa dua weh . Oh , bila hang dh suka dkt kawan aku , hang mula lah lebih2 kan kawan aku . Hang haram tk pernah bersyukur pon -_- . And I was life , wtf . Dulu pandai melawak dgn aku , bila ada dia , hang dh lupa mcm mana nak melawak dgn aku . Hg lupa apa yg hang ckp dgn aku dulu . Yg hang tau , sakitkan hati aku , bangang punya kawan -_- .

1319545870311_173302404_large

Tapi tkpalah , benda tu dh jadi crita lama walaupun baru semalam , LOLOL . Tadi , dok mintak maaf lah apa semua .Aku pon dh mintak maaf sbb aku berkasaq gila2 semalam . Tk pernah aku ckp mcm tu dgn kawan lelaki . Aku bukan boleh , aku rasa mcm nak bagi leteran sampai lah org tu sedaq -_- . Aku dh terang semua yg hang nak tau sgt tu . So bila dh tau , boleh get out la . Jgn cuba nak amik kwn baik aku tu . Hang tk layak . Aku ja layak jadi boyfriend dia -_- Lol merapuuu siutt xD

So now on . Kita anggap ja lah benda ni benda lama . Kita anggaplah ni mcm kisah silam kita semua . Kalau tk pun , anggap benda ni tk pernah terjadi . Lupakan semuanya . Aku tkmau tensyen2 lagi .

" Sometimes I forget but I don't forgive "




OLDNEW
Very Terrible Midnight -_-
Saturday, November 12 • 4:34 AM • 0 comments
Tumblr_lujjjwujxf1qmo6hxo1_400_large

Semalam , keluaq segala benda yg dh lama aku nak ungkapkan . Perghhh , mmg puaih hati aku -_- Dah lama aku panaih dgn sorang kawan nih . Jenis tk sedaq diri , tk reti bersyukur .

Guess what , my friend (guy) fall in love with my bestfriend ? I don't know how can he fall in love with my bestfriend -__-  What does she have that I don't have ? What is so good about her ? What is the thing that really make him fell in love with her ? Wait , he's a playboy , he don't fall in love but he fail in love . I hope she breaks you heart , I mean it : p

I don't know how long I've been friend with that guy and I don't know why a guy like him exist in my life and my bestfriend life -_- Only Allah know . But , everything that happened teach me how to be better in life , it teached me not to be so stupid , so I don't easily being lied by anyone . He said my bestfriend and I makes him happy . But , to me , he hurts me every night . My bestfriend and I had a fight just because of him . My tears falled down at the school assembly , a few weeks ago , lol -,- . He never want to say sorry to me , but now he did . Last night , I get mad . I can't be patient , I can't stand the pain . So I started to yell , LOL -.- . And , too many offensive words , hilang sabaq jadi gutu la :p 

Tumblr_lucoftzogq1qcmngio1_500_large
Friend :D

 I've lost a million seconds of happiness last night , keliaaa . Now I need to smile and act like this thing never happen in my life . Tapi tadi adalah saat2 terakhir kami bertiga bersahabat . Ada jugak la perasaan sedih time nak mintak maaf tu . Rasa nak teriak pon ada -_- , eh eh buat drama pulak , blah laa . haha :p Kwn tu dh mula sedaq , and and aku tk rasa dia sedih sbb terpaksa berpisah dgn kami dua , tapi dia sedih sbb dia terpaksa berpisah dgn org yg dia suka . Betol lah kan ? Tapi bila aku tanya mcm tu kt dia , dia nafikan . Menyampaaaaaah I ~ lol . 

Ya laaa , mana lah tau dia sanggup lupa kawan dia just sbb org yg dia suka ? Kalau dh suka dkt org tu , sampai kawan terabai weh . Perasaan kawan tk kira dah . Kawan ni lah yg dia kenai dulu2 , kawan ni lah yg bagi hang kenai dgn kwn baik aku . Aku yg bagitau fesbuk hang dkt kawan aku . Aku lah yg memperkenalkan hampa dua weh . Oh , bila hang dh suka dkt kawan aku , hang mula lah lebih2 kan kawan aku . Hang haram tk pernah bersyukur pon -_- . And I was life , wtf . Dulu pandai melawak dgn aku , bila ada dia , hang dh lupa mcm mana nak melawak dgn aku . Hg lupa apa yg hang ckp dgn aku dulu . Yg hang tau , sakitkan hati aku , bangang punya kawan -_- .

1319545870311_173302404_large

Tapi tkpalah , benda tu dh jadi crita lama walaupun baru semalam , LOLOL . Tadi , dok mintak maaf lah apa semua .Aku pon dh mintak maaf sbb aku berkasaq gila2 semalam . Tk pernah aku ckp mcm tu dgn kawan lelaki . Aku bukan boleh , aku rasa mcm nak bagi leteran sampai lah org tu sedaq -_- . Aku dh terang semua yg hang nak tau sgt tu . So bila dh tau , boleh get out la . Jgn cuba nak amik kwn baik aku tu . Hang tk layak . Aku ja layak jadi boyfriend dia -_- Lol merapuuu siutt xD

So now on . Kita anggap ja lah benda ni benda lama . Kita anggaplah ni mcm kisah silam kita semua . Kalau tk pun , anggap benda ni tk pernah terjadi . Lupakan semuanya . Aku tkmau tensyen2 lagi .

" Sometimes I forget but I don't forgive "




OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa