Accept the fact .
Monday, December 26 • 11:46 PM • 0 comments
Fields_friends_sunshine_color_girls_photography-6e572af9fc4955d367a3fcc10d11c2c5_h_large_large

Next year , aku tk kelas sekali dgn geng aku dah , sedihnyaaaa ;( Sapa la yg nak tolong pujuk aku kalau aku sedih nanti , boleh ka aku dapat kawan baik mcm depa lagi ? :/ I really really miss them so much . Erghh , ini semua takdir , apa boley buat . Just accept the fact that I won't be able to be in the same class with my bestfriends next year .

Awatif , Syiera and Umi , they're the girls that I admire so much . I just , I love them . I want them to always be by my side . Be with me when I'm alone , be with me when my tears fall , be with me when I need someone to lend their shoulder to me . Seriously , kalau aku ada depa semua , aku tkkan rasa malu sgt . Depa bagi semangat dkt aku . Walaupun kadang2 kita semua bergaduh , tapi bila kita berbaik balik , persahabatan kita makin kuat kan :')
ACCEPT THE FACT , GIRL .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa