Last night , I dream ...
Monday, December 12 • 4:35 AM • 0 comments
Children-photography-cool-modern-51_large

Perghhh , semalam mimpi aku bahagia gilaaa . You know why it's bahagia ? Cuz semalam aku mimpi aku jumpak semua adik beradik aku . Kakak aku and dua orang abang aku . Kami empat beradik :b

Mula2 , kami duduk kt rumah , then dok bincang pakat nak keluaq jalan2 . Pastu kami 4 org keluaq sekali naik moto (mcm mana 4 org naik 1 moto ? -,-) , bawak pon lelong2 jaa . Sampai dkt satu padang , padang tu lawaa , kami 4 beradik main kt situ , dok melawak , sembang2 apa semua . Macam budak2 kecik pon ada . Dalam mimpi tu , kakak aku nampak sihat macam dulu . Tu yg hebat tu .

Lepaih penat main sama2 , kami balik rumah , tiba2 aku kata kt kakak aku macam ni --> " Kak , muka depa dua macam afiq dgn udin (my brothers) kan ? " Then kakak aku jawab " haa , betol lah , samaa " . Kay , sebenaqnya dua orang laki yg dok main sama2 kt padang tadi tu bukan abang aku , tapi muka depa mmg lebih kurang dgn abang2 aku . Heqan aku  -_-

Pastu aku terbangun dari tidoq , teringat kt mimpi tu , haha , rindu gilaaa time aku kecik2 dulu :'>



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa