This isn't a nightmare :o
Wednesday, December 14 • 6:52 AM • 2 comments
Tumblr_lw75k0tbmt1r87h2qo1_500_large

So , guess what ? Guys , if I tell you this , it'll be hard for you to believe . Actually semalam ada org pecah masuk rumah aku . Seram gilaa kot . Mak aku gerak aku pagi2 subuh , then dia tanya aku laptop dia kt mana sbb dia tgk atas meja dia tkdak pon laptop . Aku pon terkejut la kan .

Then aku pon bangun dari katil cari laptop kerja mak aku . Tkdak , pastu aku tgk kt bilik aku , laptop yg selalu aku guna dlm bilik tu pon tkdak , and I was like , wth :o Dua2 laptop hilang , aku mula rasa ada org curi . Aku risau kamera pon hilang jugak , so aku tgk la dkt laci tempat aku letak kamera , tkdaaaaakk jugakk wehhhhh , geram betui la aku !
Mak aku ajak turun , try cari kt bawah . Suddenly , mak aku tgk pintu rumah terbukaak , perghhh . Memang sah  ada orang pecah masuk . Almari dkt tv tu dia selongkar habih -.- Apa niiiiii ! Habih semua barang berharga dia nak amik ! Dua2 laptop dia amik , kamera dia amik , rantai silver yg tk asli pon dia amik jugak . Bahlul , walaupun tiruan tapi rantai tu aku sayang gila kot .

Tapi tkpa lah , benda dah jadi , nasib lah dia tk mai serang keluarga aku . Dia just masuk bilik yg tkdak org ja , bilik aku dia masuk sbb aku tidoq dlm bilik mak aku -.- , damn . Nasib lah dia tk amik sekali dgn PC kt rumah aku ni . Mak aku kataa , doa ja supaya benda yg dicuri tu diganti dgn yg lebih baik :) Haihh sebenaqnya aku nak ja doa kawan tu ditimba bala terok2 , tapi bila mak aku kata mcm tu , aku baik balik -.- HAHA


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa