Memalukan -__-
Thursday, May 10 • 4:55 AM • 0 comments
That-1-louis-tomlinson-thing-louis-tomlinson-30000511-500-293_large

Once upon a time , there was a little girl named Lullaby no zzzzzzzzzzzz . wrong part . Today is a bad day . Pagi tadi kelam kabut nak pi awai , dok sterika baju apa smua , tgk2 pkoi 8 dah , tk sempat nak makan , sedih gila , pstu dapat lah makan roti bakar setengah keping ja . Sampai kat skolah , pi surau and then tgk geng Fathonah dh mula berlatih nasyid , yang aku ni dok rasa macam nak tak nak ja masuk , bukan apa , perasaan segan silu ketaq sejuk tu pasti ada bila naik pentas , tambah2 bila perform kt warga sekolah . Kecut peruttt . 

But , latihan tu memang ok la , tk terok pon , nasyid jaaa bukannya shuffle atau lompat2 macam penyanyi korea pon . Lepas habis , kami pi Aneka then masuk balik sekolah pkoi 11.30 cemtu . Aku sempat lagi landing2 sat kt kerusi . Pkoi 11.45 baru nak salin baju , yg aku lapaq gila , tk sempat nak makan , sedih . Dah tk makan tu , badan aku jadi ketaq pestu tk larat . Then time nak balik sekolah kan , aku tkleh lupa , ermm .

Kay aku jatuh . Jatuh cinta lagi ~~ daaaak bukan , hat tu bukan . Aku jatuh van . Orang kerja dok tgk  , dak aku tk malu pon . Haha , muka ni tk malu ? booo , malugilaweiakufobianaikvantu .

Here , aku tunggu budak van aku nak naik , so bila dia bukak pintu , aku pun turun la , mana bangang pon , turun2 kain tersangkut kt skru bawah kerusi -_- dah sangkut tu boleh pi mana , jatuh ar . Aku nak tarik kain aku , nak tarik dari skru , tk sampaii , woo sedih , nak bangun pun susah sbb dah tersangkut , pastu kain aku carikkkkkkkk , aku pakai sluar track nah kt dalam -___- pstu nasib boleh bangun , and then aku naik van dgn muka selamber badaknyaaaa , padahai dlm hati aku niiiii aiieeeee , dok kerja kata "awat nasib aku bangang dan malang sgt tktau hari ni?! " . Actually , this accident had happened to me last year . So dah dua kali aku tanggung malu dkt budak2 van -______- seyy aku benci naik van .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa