Nurul Syahirah MC 7 Hari Tkmai Sekolah
Tuesday, September 11 • 7:15 AM • 0 comments

Hihi , comei dak bdak pegang domokun tak sebesaq gajah ni ? ;D Hari Khamis minggu lepaih dia sakit mata , dia mai sekolah dgn mata lebam sebelah , haha. Kesian kt dia . Pastu time hari ahad tu , ingatkan mata dia  lega dah , tiba2 dengar Umi kata mata dia makin terok , terkejut jugak la sbb tk terbayang terok macam mana -.- haha . Hari Ahad tu rasa sunyi dh , pastu Isnin , Ain kata dia balik rumah , sah2 tkmai sekolah , serious rasa boring gilaaaaaaaa. Hari ni pon tkmai , klau tidak boleh melilau dgn dia time sukan, haha . Syieraaaa ! Aku sunyi , hang tk kesian kt aku ka hidup ceni seminggu ? ;( Tadi dok chat dgn syiera , dia kata minggu depan baru nak mai sekolah , tonggek betui Syiera .

Syiera sakit mata MC 7 Hari , hahaha. Tkmai ahad isnin selasa rabu khamis jumaat sabtu . HAHA aci la noh kira sekali jumaat sabtu ^_^

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa