My Tabby
Tuesday, July 1 • 5:53 AM • 0 comments

Ya Allah, dah nk dkt sebulan Tabby hilang. Tktau lah sama ada org ambik dia or what. Arghhh I just miss him so much ;( I'm so lonely without my cat. Hm selalunya malam2 ceni Tabby suka mai kacau aku buat kerja skolah. Tgh2 malam buta dia suka main rambut aku waktu aku tidoq, dia suka jilat muka org and dia manjaaaa gila. Kadang2 rasa mcm dia tu betina pulak.

Hari yang mak aku bagitau kata Tabby hilang sbb terlepas keluar pagar rumah tu mmg aku rasa nak teriak ja dpn mak aku. Tapi aku tarik nafas dalam2 and tahan air mata. I just don't want to believe it. Kadang2 aku pikiaq, ada hikmahnya jgk Tabby tkdk, sbb selalunya dia suka kencing merata, especially atas sofaa. Err jenuh basuh, pstu nk tggu kering pulak.

Whatever happens, I just want Tabby to be safe and comfortable. Hmm kalau mmg btui ada org amik dia, harap sgt tuan baru dia jaga dia baik2 , bg dia makan ckup, tak seksa dia :') Rindunya nk peluk Tabby >.<

Labels: ,


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeonghaseyo yeorobeun ! Welcome to my blog and feel free to 'stalk' meh :P
Don't forget to leave your footprint at my cbox , arasseo? ;)
Saranghae <3

Chating here ♥
Leave your footprint here


Fabulous ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Saranghae ♥
Meow

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nisa